Skoda 110 år

05-03-2015
 

 

ŠKODA har produceret biler i 110 år, og det skal fejres! Hele 2015 bliver en fest, og den starter med jubilæumsbilen Citigo 110, som er fyldt med lækkert udstyr og koster kun … kan du gætte prisen? Har du brug for en større bil, bør du kaste et blik på den nye Fabia Combi. Ja, faktisk kan du ‘bygge’ din helt egen model. Derudover får du lige et vink med en vinduesvisker om at tjekke viskerbladenes gummi, og du oplever en Fabia udsat for graffitikunst.

ŠKODA har 110 års jubilæum

Det startede med en boghandler og en smed i Mladá Boleslav, 60 km nordøst for Prag, som var begejstrede for cykler. Snart blev det motorcykler, der efter 10 år udviklede sig til biler, som Laurin og Klement producerede, og i år kan ŠKODA fejre hele 110 år som bilproducent … og det bliver en fest. Igennem hele 2015 har vi fokus på jubilæet – ikke mindst med en række jubilæumsmodeller til gode priser.

Citigo 110 til 110.000 kr.

ŠKODA var populær fra dag ét, fordi man altid har fået meget bil for pengene. Det gælder også det meget begrænsede antal jubilæumsmodeller af Citigo 110 1.0 60 hk med 5 døre, som er fyldt med lækkert udstyr. Vi taler infotainmentsystemet Move&Fun med GPS-navigation, håndfri mobiltelefon via Bluetooth, kørecomputer og multimediaafspiller. Og vi taler aircondition, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, tågeforlygter og el-sidespejle med varme. Faktisk kan vi snakke temmelig længe om alt det udstyr, som du får med for kun 110.000 kr. Så måske det bare er bedre, at du klikker på linket og ser hele udstyrslisten selv.

Byg din egen Fabia Combi

Kunne du lide at lege med LEGO som barn? Køber du LEGO-biler til junior, som du begejstret selv samler? Så bør du også prøve at lege med vores ‘visualizer’ til den nye Fabia Combi. Der kan du bygge din egen bil ved at sammensætte fælge, farve og interiør. Og når du er færdig som bildesigner, kan du se en video med din Fabia Combi, hvor den kører en tur.

Husk gummiet

Nu kunne du jo sikkert aldrig finde på at bruge vinduesviskerne til at fjerne is og sne fra forruden, men derfor kan vinteren stadig være hård ved vinduesviskerne. Blandt andet slider det snavs, som havner på forruden, når du kører efter andre biler på våde veje. Gode vinduesviskere handler om udsyn og dermed sikkerhed for dig og din familie, så tjek gummiet på dine vinduesviskere – eller lad din lokale ŠKODA-servicepartner gøre det. Der kan du også få nye kvalitetsviskerblade.

Graffiti på Fabia

Du ville måske få morgenkaffen galt i halsen, hvis du kiggede ud til din nye Fabia, og den så sådan her ud. Men graffiti kan være kunst, og her er det den portugisiske graffitikunstner Armando Gomes, som har haft gang i spraydåserne og har kreeret denne Fabia Art Car. Den skal skabe opmærksomhed omkring ŠKODAs ColourConcept til Fabia Hatchback, hvor farverne på karrosseriet, taget, A-stolperne, sidespejlene, alufælgene og i interiøret kan mikses på hele 105 måder … dog ikke denne.